Pigen der glemte at gå

Er du blandt dem, som lider af eksamensangst? Og måske har dårlige erfaringer med at gå til eksamen, fordi du bliver meget nervøs og ikke får sagt og vist, det som du egentlig kan? Gennem mine år som underviser og censor har samlet en række gode råd, som du kan læse her – og få den bedste eksamensoplevelse ever! 

DR3 har lavet en dokumentar (2019) om den unge Mauda, der lammes i benene uden at lægerne ved hvorfor. Man følger hende undervejs i processen med at acceptere de begrænsninger, som kroppen giver hende, og finde meningen med livet som handicappet fanget i en ældrebolig.

En del af mine klienter kommer til mig netop der, hvor der er sket en forandring – ofte sygdom, der gør, at de bliver nødt til at leve livet på en anden måde.  Det kan være en kræftdiagnose, stress, en dårlig skulder, en hjerteoperation som kommer til at udgøre dette vendepunkt. Og så er spørgsmålet: Hvordan kommer man videre, når livet går i stå? Hvem er jeg, når jeg ikke kan arbejde mere som sygeplejerske, chauffør.. eller måske ikke på samme måde eller omfang. Det giver et stort tab og afsavn, men også en ’livsforvirring’. For som jeg ofte hører; ’det var jo ikke lige sådan her, jeg havde forestillet mig at det skulle være’.

Mauda gør nogle erkendelser undervejs, og siger bl.a. tidligere gik jagten på det, der kunne ske – alt kunne blive bedre. Men nu lever hun mere i nuet. Hun definerer sig selv ud fra det samme; ’kernen er den samme’ – hvilket er så sejt! Og hun slutter af med at sige: ’Jeg skal nok få et godt liv’.

Måske er du også i et vendepunkt og skal en ny vej … jeg er klar på at hjælpe dig 😊

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut og Zoneterapeut

Tanja Grønfeldt
Psykoterapeut & Zoneterapeut 

Psykoterapeut og Zoneterapeut i Horsens

Hvad siger andre om, at være behandling hos mig?

Jeg lægger stor vægt på at høre, hvad mine klienter siger om deres erfaringer med mig som både psykoterapeut & zoneterapeut i Horsens.
Jeres tilbagemeldinger er dyrebare for mig og hjælper mig med at fortsætte med at yde den bedste omsorg og støtte.

Angst

”Der er så mange ting, der er faldet på plads for mig og angsten er ikke længere et monster. Jeg har fået så meget ro. ”

"M"

45 år

Zoneterapi – Stress

”Jeg har efter hver behandling oplevet en ro, afslappethed og følelsen af at svæve afsted. Jeg har oplevet bedre koncentration og klarhed i hovedet bagefter – i det hele taget en bedre balance. Du er meget grundig og professionel. Jeg har følt mig meget rolig og tryg. Du er god til at spørge ind og er meget lyttende.”

"H"

50 år

Lavt selvværd

”Du har hjulpet mig gennem gymnasiet og lært mig, at jeg ikke er så forkert, som jeg selv går og tror. Du har givet mig værktøjer, som jeg dagligt anvender”

"M"

22 år