Praktiske oplysninger

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut og Zoneterapeut

Min praksis er beliggende i den ene ende af mit hjem i den sydlige del af Horsens, tæt på Tyrsted Kirke.

Der er P-plads i indkørslen. Indgang på højre side af huset.

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut og Zoneterapeut

Når du går ind af hoveddøren finder du venteværelset. Jeg sætter god tid af, så du møder højst sandsynlig ikke andre.

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut og Zoneterapeut

I min praksis er jeg placeret tæt ved tavlen, hvor jeg undervejs i samtalen tegner og noterer. Det visuelle giver et naturligt supplement til det, vi taler om og kan være med til at vise sammenhænge mv.

Praktiske oplysninger – hyppige spørgsmål

Her på siden finder du praktiske oplysninger herunder rutevejledning samt priser hos mig som psykoterapeut og zoneterapeut. Der er taget udgangspunkt i de spørgsmål, som jeg hyppigst bliver spurgt om – tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for flere oplysninger eller er i tvivl om noget. Kontaktoplysninger finder du på kontaktsiden her.

 

1. Første samtale – Hvad skal der ske?

Ved første samtale afklarer vi hvilken problemstilling, som du har brug for hjælp til. Samtalen er en dialog, hvor jeg lytter men også stiller en række spørgsmål, der afklarer problemstillingen og hvilke ønsker til forandring der er hos dig.

Jeg er mål – og løsningsorienteret og fokus vil være at skabe udvikling og forståelse, der kan skabe grobund for forandringer. Gennem afklaring af årsager, strategier, mønstre bliver det muligt at arbejde hen imod målet.

Samtalen foregår i fortrolighed – jeg har tavshedspligt uanset om det evt. er din arbejdsgiver der betaler forløbet.

I forløbet kan der eventuelt være hjemmeopgaver, hvis jeg vurderer, at det kan bidrage til processen.

2. Rutevejledning – Hvordan finder jeg vej?

Min praksis er beliggende i den sydlige del af Horsens, tæt ved Tyrsted Kirke.

Se adresse og kort her

3. Hvordan forbereder jeg mig bedst?

Der er ikke en korrekt måde at forberede sig på. Jeg plejer at anbefale, at du blot tropper op første gang. Måske har du en stor bevidsthed om din problemstilling, måske har du en fornemmelse af, hvad det handler om –  eller det kan være, at du kommer for at finde ud af, hvad dit problem egentlig er. Uanset hvad vil jeg i løbet af første samtale hjælpe dig til at præcisere, hvad dit problem er – og hvad du ønsker i stedet for.

4. Hvor langt er et forløb?

Det er fuldstændig individuelt. Nogle gange er få samtaler nok til at få forløst problemet, og andre gange tager det længere tid. Vi evaluerer sammen løbende for at sikre flow, proces og om der er opnået tilfredsstillende effekt. Flere af mine klienter vender tilbage med  yderligere problemstillinger, som de gerne vil have hjælp til eller blot opfølgning.

psykoterapeut i Horsens - Tanja Grønfeldt

5. Hvad koster det?

Priser for psykoterapi:
En session (ca. 50 min) koster 675 kr.
Halvanden session (ca. 75 min )koster 875 kr.

Priser for zoneterapi:
Voksne: 550 kr / 5 klip for 2475 kr.
Børn: 300 kr

Du kan se priser her.

6. Er det noget for mig?

Jeg har gennem årene haft samtaler med mange forskellige mennesker med vidt forskellige problemstillinger og livsforløb. Typisk er det mennesker, som har en problemstilling som forhindrer dem i at leve livet, som de dybest set kunne ønske sig.  Du kan læse under ’hjælp til’ de forskellige problemstillinger, jeg arbejder med. Det kunne også handle om noget helt andet. Når man skal vælge terapeut er det vigtigste, at der er tillid og at der kan skabes en god relation, for at der kan skabes proces, forandring og udvikling. Hvis du har spørgsmål eller brug for at vende din problemstilling inden du bestiller tid, er du velkommen til at kontakte mig direkte for at få afklaring og finde ud af, om det er noget for dig.

psykoterapeut i Horsens - Tanja Grønfeldt

7. Psykolog med henvisning – tager du imod? 

Nej – jeg er ikke psykolog og er desuden privatpraktiserende, hvilket betyder, at jeg ikke har overenskomst med sygesikringen. Ønsker du at gøre brug af en henvisning til psykolog, som du har fået fra lægen, skal du vælge en psykolog med ydernummer.

8. Kan jeg få samtaler hos dig via min forsikring?

Ja, jeg har haft samtaleforløb, hvor forsikringsselskabet har bevilget. Desuden har jeg haft en del forløb, hvor arbejdsgiver har betalt.

9. Tilskud til zoneterapi

Til zoneterapi er der mange sundhedsforsikringer der giver tilskud – op til 10 behandlinger. Husk at medbringe papir med bevilling til første behandling – læs mere her.
Er du medlem af Sygesikring danmark kan du få tilskud til zoneterapi.   

9. Er du psykolog?

Nej, og er derfor ikke uddannet til at håndtere svære psykiske lidelser, lave test eller stille diagnoser, så ønsker du hjælp til dette anbefaler jeg, at du taler med en psykolog. Ligeledes kan jeg ikke arbejde med personer der er på nervemedicin med mindre der givet accept hertil fra den behandlende psykolog eller psykiater.

10. Tilbyder du parterapi

Nej, det gør jeg ikke. Jeg har ofte den ene part i terapi, hvor vi taler om udfordringer, konflikter og mønstre. Men hvis man som par ønsker parterapi, kan jeg varmt anbefale Birgitte Randrup Krog i Skanderborg. Du kan læse mere om Birgitte her