Kontakt

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, som du er i tvivl om. Det kan være en stor beslutning at række ud efter hjælp og mange har overvejet det længe, inden de tager kontakt. For nogle er det første gang nogensinde, at de taler med en terapeut – så kan skridtet være ekstra stort. Andre har prøvet det før, men derfor kan der stadig være tøven og nervøsitet – særligt første gang. For nogle kan det lette, at vi har haft den første kontakt telefonisk og få talt ind til, hvad problemstillingen er, få afklaring om jeg kan hjælpe eller italesat en nervøsitet.  

Under Praktiske Oplysninger har jeg skrevet en masse informationer og svar på nogle af de spørgsmål, som jeg typisk bliver stillet. Herunder priser, rutevejledning, jeg tilbyder parterapi, hvor langt et forløb varer mv. Og skulle der være andet, så kontakt mig endelig. Du kan læse mere om det praktiske her

Er du i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig med lige præcis det, som er din udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt, så du kan få en afklaring. Fordi så kan du komme videre. Jeg er her for at hjælpe. 

 

Adresse

Klokkedalsvej 28
8700 Horsens

Telefon

6060 8380

Jeg kan træffes mellem kl. 8-17. Er jeg optaget, så læg gerne en besked på telefonsvareren og jeg kontakter dig snarest.

Mail

Anvend gerne kontaktformularen eller skriv til info@tanjagroenfeldt.dk

 

11 + 13 =

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut og Zoneterapeut

Tanja Grønfeldt - Psykoterapeut og Zoneterapeut

Klokkedalsvej 28
8700 Horsens
+45 6060 8380
E-mail: info@tanjagroenfeldt.dk

Psykoterapeut og Zoneterapeut i Horsens

Hvad siger andre om, at være behandling hos mig?

Jeg lægger stor vægt på at høre, hvad mine klienter siger om deres erfaringer med mig som både psykoterapeut & zoneterapeut i Horsens.
Jeres tilbagemeldinger er dyrebare for mig og hjælper mig med at fortsætte med at yde den bedste omsorg og støtte.

Angst

”Der er så mange ting, der er faldet på plads for mig og angsten er ikke længere et monster. Jeg har fået så meget ro. ”

"M"

45 år

Zoneterapi – Stress

”Jeg har efter hver behandling oplevet en ro, afslappethed og følelsen af at svæve afsted. Jeg har oplevet bedre koncentration og klarhed i hovedet bagefter – i det hele taget en bedre balance. Du er meget grundig og professionel. Jeg har følt mig meget rolig og tryg. Du er god til at spørge ind og er meget lyttende.”

"H"

50 år

Lavt selvværd

”Du har hjulpet mig gennem gymnasiet og lært mig, at jeg ikke er så forkert, som jeg selv går og tror. Du har givet mig værktøjer, som jeg dagligt anvender”

"M"

22 år

Tanja Grønfeldt Psykoterapeut & Zoneterapeut

Hvorfor vælge mig?

  • Tillidsvækkende og nærværende privatpraktiserende terapeut
  • Jordnær, målrettet, empatisk og indbydende i kontakten
  • Stor medmenneskelig indsigt med sans for det enkelte menneske
  • 11 års erfaring som terapeut indenfor stress, angst, depression, lavt selvværd, fobier, smertehåndtering mv
  • God til at finde kernen i din problemstilling
  • Flere behandlingstilgange kombineres – jeg arbejder helhedsorienteret – i en erkendelse af, at det fysiske og psykiske spiller sammen i et komplekst samspil
  • Skræddersyede forløb – således at tilgangen målrettes til dine behov og ønsker
  • Visuel og konkret tilgang
  • Behagelig og tryg atmosfære
  • Kort ventetid – gode parkeringsforhold