Referencer

Kære Tanja

Sikke en gave det har været her og samtale med dig. Tak af hjertet. Det har været samtaler med visdom, afklaring, bid, humor, dybe erkendelser, ked-af-det-hed, optimisme, inspiration og glæde. Du har altid givet max af dig selv og din hjælp har en uvurderlig støtte på min vej.

Kærlig hilsen Gitte

Gitte, 52 år

Jeg har on and off i løbet af årene gået hos Tanja. Det er fantastisk at føle sig mødt og favnet lige der, hvor jeg er. Det gør Tanja. Hun har lært mig at forstå mig selv på en ny måde og lært mig at favne og elske mig selv med både krop og sjæl. Jeg var til et check up hos hende forleden og blev igen bekræftet i hendes indsigt, hendes forstående måde at være på og hendes kærlighed til sine medmennesker.

L, 30 år

Jeg har fået redskaber til at kunne arbejde med de udfordringer der er og kommer. Har fået en bevidsthed om tingene og er blevet bedre til at stå fast.

Tegninger i forløbet har gjort det overskueligt og anvendeligt – været meget glad for det. Haft mange AHA-opleveler, som har gjort, at jeg har kunnet se det anderledes.

Rart at blive bekræftet i, at det er sådan jeg har det, er blevet forstået fra starten – spot on. Ikke fundet løsninger, men guidet så jeg selv har kunnet finde frem til det rigtige.

Jeg har forstået hvorfor gør jeg som jeg gør, hvorfor jeg er som jeg er, og de symptomer jeg har – hvad skyldes det. Nu ved jeg hvorfor – og hvorfor jeg har ondt af mig selv

A, 43 år

Tanja formår virkelig at lytte og forstå. Hun præsterer at sætte billeder på de ting, vi snakker om og også at se det fra en anden vinkel. Det er rart, for så ved jeg virkelig, at hun har forstået mig, og jeg bliver klogere på mig selv.

A, 19 år

Det har været helt vildt givende – jeg har fået mange redskaber både i forhold til tanker og ord. Jeg har nu ikke længer et filter på. Efter hver samtale har jeg været meget træt, men er overrasket over, hvor hurtigt det er gået – fordi jeg var helt vildt langt nede. Når du skriver ned er det nemmere at forholde sig til – og få sat ord på.

Amalie, 24 år

Jeg synes det er enormt rart at have billede af noterne og tegningerne, så kigger jeg på det efterfølgende og husker, hvad vi har talt om. Det er rart at have med mig.

B, 59 år